Dossche - Van Den Bossche | Over ons
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Over ons

Leer ons bedrijf kennen

Bij Dossche – Van den Bossche bvba kunt u terecht met al uw bouw- en renovatieplannen.

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar geleden tot stand kwam. Doordat de bouwgronden schaarser en duurder worden kiezen veel mensen voor verbouwingen. Sindsdien verzorgen wij alle soorten verbouwingswerken in de regio rond Brugge. Wij doen dit steeds met de nodige portie geduld en vakmanschap, wat eigen is aan onze persoonlijke aanpak, vanaf het eerste contact tot en met de definitieve oplevering.. Bij ons vind je altijd een vast aanspreekpunt, zowel op als naast de werkvloer. Tot ons klantenbestand behoren zowel particuliere als professionele klanten, jong en oud. Iedereen met een baksteen in de maag kan ons contacteren, want wij helpen graag bij het uitwerken van elk project. Wij doen dit steeds aan de meest voordelige prijs.

Ons bedrijf is geregistreerd als erkend aannemer voor onder andere algemene aannemingen van bouwwerken, alle ruwbouwwerken.

Wij zijn als renovatiebedrijf de specialisten als het aankomt op verbouwingswerken en energiezuinige renovatiewerken.
2017-08-21 10.34.44

Ontdek wat wij voor jou kunnen doen